Leuke badboot - Eend Ahoi!

Staat: Nieuw product

Haba

HAB423

Als de kinderen zich uitleven in het bad of kinderbadje moet natuurlijk ook het juiste waterspeelgoed mee aan boord zijn! Deze vrolijke matroos Eend zorgt zonder twijfel keer op keer voor leuke avonturen en beestachtig badplezier.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303863

TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Vrolijke badboot Eend Ahoi! van Haba met een schattige vingerpop in de vorm van een eend met zwemband die perfect in de boot past, de boot blijft drijven op het wateroppervlak en dit speelgoed staat garant voor dolle waterpret in het bad of een kinderbadje.

Materiaal: kunststof

Afmetingen: 8 x 8 x 16 cm

Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.09
  • Door Lisa N.
  •  de 08/04/2020
Heel leuk en van degelijk materiaal.
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.