Leuke bekers konijn

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR186

Meri Meri Pasen (26)

Deze guitige Meri Meri bekers - met schattige pastel konijntjes en schitterende goud folie details - zijn een super toffe manier om de heerlijkte dranken aan je gasten te schenken.

Ideaal voor het Paasfeest of een stijlvol leuk lentefeest.

9,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 185257

CollectieSpring & Easter
TypeBekers
KleurMeerkleurig

De mooie pastelkleurige konijnen bekers zijn ideaal om het Paasgevoel te versterken of je lente feestje stijlvol te starten. Ze komen in 4 leuke tinten en zijn afgewerkt met gouden details. In totaal zitten er 8 bekers in elke verpakking, ze zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken.

Materiaal: karton

Afmetingen verpakking: 8 x 16 x 8 cm

Meri Meri Pasen - Het is bijna tijd om je konijnen oren op te zetten en te feesten! Met Meri Meri hebben we alles in huis om je te inspireren voor een zalig Paasfeest, er is een ruime selectie prachtige feestaccessoires om de feesttafel, je huis of lentefeestje te versieren. Dus hop hop! Laat je inspireren en bereid je paasfeest tot in de allerkleinste details voor met deze zalige lente-collectie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16990.15
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Pasen
Inspiratie en stories