leuke boerderij kubussen

leuke boerderij kubussen

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ08842

Stapel de 6 kubussen op en je kleintje ontdekt een kleurrijke boerderij, een toren van boerderijdieren, cijfers van 1 tot 6 en nog veel meer....

27,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Stapel de 6 kubussen op en je kleintje ontdekt een kleurrijke boerderij, een toren van boerderijdieren, cijfers van 1 tot 6 en nog veel meer. Elke kubus is, met zijn verschillende stoffen, vormen, tekeningen, geluiden, cijfers of activiteiten... een bron van verrassingen voor leergierige kleintjes vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9900.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86193