leuke bouwstenen set 'zoolino maxi'

leuke bouwstenen set 'zoolino maxi'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14011

Haas of beer? Allebei! Een kleurige beestenboel die er telkens anders uitziet! Prikkel de fantasie van je kleine bouwgenie met deze kleurrijke en...

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Haas of beer? Allebei! Een kleurige beestenboel die er telkens anders uitziet! Prikkel de fantasie van je kleine bouwgenie met deze kleurrijke en fantasievolle set blokken. Een eerste blokkendoos met 16 olijke bouwstenen van beukenhout om eindeloos te variëren en zo de fijne motoriek en het ruimtelijk denken te stimuleren.
Afmeting van een balk: 8 x 4 x 4 cm.
Geschikt voor kids vanaf 1 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
283551.2
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :2355