leuke Caravan junior slaapzak 'farniente yellow' (3-6j)*

leuke Caravan junior slaapzak 'farniente yellow' (3-6j)*

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

KZ30446

Pure collectie by Nobodinoz (106)

Geïnspireerd door de prachtige kleuren van de Mediterraanse regio stelt Nobodinoz de nieuwe 'Pure' collectie voor! De collectie is gemaakt uit...

89,95 €

58,47 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Geïnspireerd door de prachtige kleuren van de Mediterraanse regio stelt Nobodinoz de nieuwe 'Pure' collectie voor! De collectie is gemaakt uit 100% organisch katoen en is perfect te combineren met de 'Horizon' collectie.

Extra zacht, extra kleurrijk en extra handig: dat is de Caravan junior slaapzak. Deze slaapzak houdt je kinderen warm én kan je lang blijven gebruiken. Hij is namelijk geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Bovendien is hij multifunctioneel: gebruik hem als speelmat of neem hem mee naar buiten voor een picknick!

Met een TOG waarde van 2,2 biedt de slaapzak de nodige thermische bescherming. Dat betekent dat hij zeer geschikt is om je baby warm te houden tijdens de koude wintermaanden!

Materiaal: organisch katoen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6811800.85
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament. Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!
Collectie Pure collectie by Nobodinoz
Inspiratie en stories