leuke drinkbeker met handvaten 'road trip'

leuke drinkbeker met handvaten 'road trip'

Staat: Nieuw product

SugarBooger

KZ16772

Uit de 'Road Trip'collectie van SugarBooger komen deze hippe auto's, fietsen, taxi's en brandweerwagens op een kleurrijke achtergond! Je kleine...

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Uit de 'Road Trip'collectie van SugarBooger komen deze hippe auto's, fietsen, taxi's en brandweerwagens op een kleurrijke achtergond! Je kleine bengel krijg je vanaf nu zo aan tafel met deze stevige beker. De 2 handvaten en de anti-lek tuit maken zelf drinken een stuk gemakkelijker. De beker is gemaakt uit loodvrije en niet-giftige materialen. Mag in de vaatwasser, maar niet geschikt voor de magnetron.

Materiaal: melamine.
Diameter beker: 7cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
111170.35
SugarBooger - Dit Amerikaanse merk werd in 2003 ontwikkeld door de Californische Lisa Lowe. Als kind was ze al bezig met het maken van spullen, verpakking inclusief, die ze dan verkocht aan haar kleine broer. Na een design opleiding enkele jaren later, startte ze haar eigen bedrijf. SugarBooger maakt o.a. vrolijke kinderserviesjes in een hele resem leuke thema\'s. Lisa omschrijft het zelf als : \"Sweet with a dash of mischief, created for kids, parents and the people who love them.\"

product referentie :A966