speelgoed auto's

leuke houten verkeersset

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ40618

MINI Bloomingville (197)

Scheurt jouw kleine racer als eerste over de finish, of verkent hij liever het landschap tijdens een langgerekte roadtrip? Het kan allemaal met deze coole set.

23,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze houten set is perfect te combineren met het speeltapijt met autowegen uit de Bloomingville mini-collectie. Ga op verkenning langs het spannende parcours langs scandinavische wouden, gezellige dorpjes en hoge bergtoppen.

Neem de snelle racewagen, de familiewagen, de bus, vrachtwagen of de betonmolen en volg de wegwijzers, richting avontuur.

Materiaal: berk.


Leeftijdvanaf 18 maanden
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.140.150.19
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :56209863

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories