Leuke Kaleidoscoop Ingela P Arrhenius - Sterren

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ28079

Vilac & Ingela P. Arrhenius (22)

Kijk door het gaatje en raak gefascineerd door betoverend mooie figuren! Wat is het heerlijk om uren te turen door de kaleidoscoop van Vilac,...

9,25 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7707B

CollectieVilac Déco - Cadeaux
TypeRetro speelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Kijk door het gaatje en raak gefascineerd door betoverend mooie figuren! Wat is het heerlijk om uren te turen door de kaleidoscoop van Vilac, lekker wegzinken in jouw eigen fantasie. De kaleidoscoop is ontworpen door de talentvolle illustrator Ingela P Arrhenius.
Formaat: 18x5,5x5,5 cm. Materiaal: metaal. Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5.5185.50.35
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories