Leuke kleurenpuzzel met Lilliputiens-diertjes *

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL019

Alleen of met je vriendjes ... Leg de kaarten op de juiste plaats rond de zeshoek met behulp van de kleurentekens. Kies vervolgens uit de...

19,99 €

13,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86432

TypePuzzels
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Korting- 30 %

Alleen of met je vriendjes ... Leg de kaarten op de juiste plaats rond de zeshoek met behulp van de kleurentekens. Kies vervolgens uit de kartonnen stukjes en help je Lilliputiens-vriendjes hun hoofd terug te vinden, net als een puzzel! Kijk goed naar de vormen en kleuren om de juiste combinaties te maken.
Met 6 kaarten en 18 puzzelstukken. Vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.526.55.50.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.