super doudou souris Elvis

Leuke knuffeldoek - Muis Elvis

Staat: Nieuw product

Esthex

KZ23156

Elvis is de oudste zoon in de familie Muis en grote fan van Speedy Consales! Daarom draagt hij ten alle tijde zijn coole poncho waarmee je...

17,50 €

12,25 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Elvis is de oudste zoon in de familie Muis en grote fan van Speedy Consales! Daarom draagt hij ten alle tijde zijn coole poncho waarmee je heerlijk kunt knuffelen en spelen met de knoopjes. Elvis heeft een speciale lus waaraan je een speentje kan bevestigen, zo raak je jouw fopspeen en beste vriendje nooit meer kwijt!
Elvis is 30 cm, heerlijk zacht en wasbaar in de machine. Ontdek elders op de website de andere leden uit de muizenfamilie!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Esthex - Geïnspireerd door haar eigen kindertekeningen ontwerpt Esther Schuivens vanaf 2003 met veel plezier speelgoed voor kinderen, poppen en accessoires. In haar eigen tekeningen ontdekte ze humor, eenvoud en aparte proporties, en dat zullen jullie ook herkennen in Esthers tekeningen. Alle producten worden met de hand of met de naaimachine gemaakt in een werkplaats in Thailand met ICTI certificaat, wat inhoudt dat de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden.