leuke magneetspeldoos Drakenridders

leuke magneetspeldoos Drakenridders*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28210

In deze doos zit maximaal puzzelplezier voor alle fans van drakenridders. Met de diverse achtergronden en verschillende draken, accessoires voor...

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

In deze doos zit maximaal puzzelplezier voor alle fans van drakenridders. Met de diverse achtergronden en verschillende draken, accessoires voor riddertoernooien en toeschouwers kunnen telkens weer andere scènes voor de drakenridders worden gecreëerd.

Ideaal voor onderweg: de puzzelstukken zijn in een metalen doos veilig opgeborgen. Stimuleert de creativiteit. Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.520.500.5
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301949