panier rond en métal coloré

Leuke metalen mand met handvat

Staat: Nieuw product

Rice

Uit de spring/summer collectie: In color we trust.In color we trust is de baseline van de spring/summer collectie van RICE. In elke seizoenscollectie toont het Deense merk een eerbetoon aan kleur, want kleur heeft dagelijks een grote invloed op ons gemoed.

45,90 €

13,77 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BSWIR

SamenstellingenMetaal
TypeOpbergmanden
KleurMeerkleurig
Korting- 70 %

De metalen mand van RICE is in een verfrissende kleur die elke kamer een zomerse look geeft. Erg handig om allerlei spullen in te verzamelen. De mand heeft een handvat waardoor je ze gemakkelijk verplaatst. Naast bruikzaam is deze metalen opberger een eyecatcher in elk hoekje van het huis.

Keuze tussen drie trendkleuren!
Diameter: 35 cm.
Hoogte: 37 cm.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3537350.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.