Leuke mini golf set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT198

Speel elke dag minigolf in de speelkamer of als het goed weer is lekker in je eigen tuin dankzij deze leuke golf speelset uit ecologisch rubberhout.

Je kan met mama spelen, tegen papa of samen met broer of zus je golfkunsten op punt zetten. Ook erg leuk om cadeau te geven!

29,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5683

SamenstellingenHout
CollectieActive Play
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Mini golf set van Plan Toys, bestaat uit 2 golfsticks op kindermaat, 2 houten golfballetjes, 3 obstakels en 1 hole met vlaggetjes. Een ideaal spel voor 2 spelers, eindeloos leuk. Er zit een handig katoenen tasje bij om de spulletjes in op te bergen als het spel klaar is. Je kan dit fijne spel zowel buiten als binnen spelen.

Leeftijd: + 3 jaar

Afmetingen: 8 x 3 x 53,4 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - verf op waterbasis

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.