Leuke reuze mikado

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO104

Mini cadeautjes, maxi pret! (637)

Deze gigantische versie van het populair spel Mikado is erg leuk om je middag te vullen met spanning en plezier! De stokjes bemachtigen - zonder de andere aan te raken - vergt heel wat concentratie, analytisch deken en stimuleert ook de fijne motoriek en behendigheid van je kleintje op een leuke, speelse manier.

Met voorsprong een erg leuk spel dat vast zorgt voor onvergetelijke momenten!

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713146

CollectieAujourd'hui c'est mercredi
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Reuzenmikado uit de Aujourd'hui c'est mercredi collectie van Moulin Roty. Deze spelklassieker komt verpakt in een mooi geïllustreerde oranje doos, ideaal om meteen cadeau te doen.

Afmetingen verpakking: 2,5 x 9,5 x 50,5 cm

Materiaal: bamboe

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Aujourd'hui c'est mercredi van Moulin Roty is een collectie vol speelplezier. Want hé het is woensdagmiddag, klaar om een hele middag te spelen? Deze collectie is geïnspireerd op het speelgoed van vroeger en is ideaal voor een middag (buiten)spelen of om mee op reis te nemen. Allemaal compacte spelletjes voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories