Leuke schommelende alligator in hout

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT029

Welcome to my jungle (225)

Deze coole houten alligator schommel heeft een stabiele basis, voetsteuntjes en handgrepen, zodat je kindje stevig zit. See you later alligator, after 'while crocodile!

159,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3609

SamenstellingenHout
CollectieActive Play
TypeSchommels
Leeftijdvanaf 2 jaar

Schommelen is niet alleen leuk, het bevordert ook het evenwicht van je kleintje. Je kan de alligator zowel binnen als buiten berijden. De alligator heeft een rollend oog, dat mee beweegt als je schommelt, superleuk!

Afmetingen: 27 x 76 x 41 cm.
Geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

Materiaal: hout. Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0005.02
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories