set de 2 cintres 'Raton laveur & renard'

leuke set van 2 kledinghangers 'wasbeer & vos'

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ29640

Deze lovely kledinghangers zijn speciaal gemaakt voor kinder- en babykleding en zijn dus kleiner van formaat dan de reguliere kledinghangers. Je...

5,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze lovely kledinghangers zijn speciaal gemaakt voor kinder- en babykleding en zijn dus kleiner van formaat dan de reguliere kledinghangers. Je kan ze ook in de kinderkamer aan de muur hangen ter decoratie voor sieraden, shirtjes, rugzakjes,... Noem maar op!

Materiaal: karton.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.427.600.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :CHRF002