Leuke set van 4 ovale designkastjes *

Staat: Nieuw product

Sebra

Deze prachtige set van 4 ovale design kastjes zorgt voor een instant stijlgevoel in de kamer. Leuk als plankje in de kinderkamer of als mini...

199,95 €

79,98 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze prachtige set van 4 ovale design kastjes zorgt voor een instant stijlgevoel in de kamer. Leuk als plankje in de kinderkamer of als mini boekenkastje in de woonkamer. Hang de kastjes dicht bij elkaar om een trendy eye-catcher te creëren.

Afmetingen
S 15x35x20cm
M 20x40x20cm
L 25x45x20cm
XL 30x50x20cm

Dit product wordt gratis bezorgd in België via palletvervoer. Voor levering in Nederland en Duitsland is er een extra kost (kies deze optie). Voor levering in andere landen, contacteer eerst de kleine zebra klantendienst voor de geldende bezorgtarieven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.

product referentie :2404