Leuke set van 4 snackdoosjes - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC065

We love love love RAINBOWS (115)

Snackmomentjes worden eens zo leuk als je deze fantastische snackdoosjes bovenhaalt, in leuk pastelkleurtjes en met o.a. de afbeelding van een eenhoorn en regenboog op. Laat het smaken!

6,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SBUNPI08

CollectieBack to school
TypeSnackdozen
KleurMeerkleurig
A Little Lovely Company figuurEenhoorns

Gaat je kleintje een dagje weg met haar opa en oma? Of staat er een lange schooldag op het programma? Dan is het fijn om wat snacks mee te geven. En wat is nou leuker dan stukjes fruit, koekjes en snoepjes meegeven in een lovely eenhoorn snack box. Deze super schattige snackboxjes komen in een set van vier verschillende formaten. Zo blijft alles geordend en wordt zelfstandig snacks eten een stuk makkelijker voor jouw kleine meid.

Afmetingen: 13 x 6,5 x 13 cm, 11,5 x 6 x 11,5 cm, 9,5 x 4,5 x 9,5 cm, 8 x 4 x 8 cm.
Materiaal: BPA-vrij, PP plastiek
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser (bovenste rek), maar handwas wordt aanbevolen. De opdruk kan vervagen in vaatwasser.

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
136130.15
  • Door Sofie N.
  •  de 15/10/2019
Leuk.
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie We love love love RAINBOWS
Inspiratie en stories