Leuke speelset Speeltuin - Little Friends

Staat: Nieuw product

Haba

HAB483

Little Friends van HABA (97)

Als het mooi weer is, gaan de Little Friends popeptjes van Haba het liefst naar de speeltuin. Daar kunnen ze naar hartenlust ravotten, op de wip spelen en schommelen.

Deze superleuke speelset Speeltuin is de ideale aanvulling voor de Little Friends-speelwereld en kan bovendien worden uitgebreid met de speelset Zandbak.

26,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303939

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

Speelset speeltuin van Little Friends is leuk om vrij mee te spelen of je collectie aan te vullen en Little Friends-speelwereld uit te breiden. Reuze leuk om elke dag mee te spelen.

Inhoud: 1 veld, 1 wip, 1 schommel, 2 baby’s.
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. omwille van kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: Kunststof, polyester, triplexplaat, beuk

_

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.57
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories