Strandbal Glitter

Leuke strandbal - Glitter

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC141

Sparkle A Little Lovely Company (8)

Dit is écht een summermusthave. Deze leuke strandbal zit vol glitters, die gaan dansen wanneer je de bal in de lucht gooit. Dit geeft extra lovely effect onder de stralende zon.

Je blaast hem makkelijk en snel op en hij past perfect in je strandtas zodat je hem altijd bij de hand hebt voor een spelletje met je vriendjes in het zwembad, op het strand, in het park of ...

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BSBBGL05

CollectieSparkling Summer
TypeOpblaasbaar speelgoed
KleurGoud

Steel de show op het strand of bij het zwembad met deze glitter strandbal van A Little Lovely Company. Je kan de bal gemakkelijk opblazen en weer leeg laten lopen, perfect dus voor in iedere strandtas!

De zomer wordt extra sparkling samen met onze andere lovely glitter zwembad accessoires: de glitter zwemband en zwem noodle.

Afmetingen: 60 cm diameter

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!
Collectie Sparkle A Little Lovely Company
Inspiratie en stories