leuke toilettas 'little tree'*

Staat: Nieuw product

Lässig

Little Tree collectie by Lässig (11)

Opstaan! Allemaal vliegensvlug naar de badkamer om snel de tandjes te poetsen. Herkenbaar? Deze wondermooie toilettas tovert dit saaie...

26,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Opstaan! Allemaal vliegensvlug naar de badkamer om snel de tandjes te poetsen. Herkenbaar? Deze wondermooie toilettas tovert dit saaie ochtendritueel om tot iets magisch. De schattige vos of het lieve hertje zorgt gegarandeerd bij je kleine spruit voor de eerste glimlach van de dag.

Deze hippe toilettas bevat 1 groot vak, drie kleine vakjes met rits en twee zijzakjes. Een spiegeltje en een haakje om het zakje omhoog te hangen, maken het plaatje compleet. Materiaal: 100% polyester zonder gebruik van PVC, cadmium, nikkel, azo componenten en ftalaten.

Opgelet! Kleur van binnenkant verschilt met foto.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20156.50.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :LMWB1151

Collectie Little Tree collectie by Lässig
Inspiratie en thema's