Leuke Verjaardagstaart

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT123

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (43)

Lang zal je leven, lang zal je leven...! Verjaardagen spreken tot de verbeelding van elk kind, deze houten verjaardagstaart is dan ook dankbaar speelgoed om het kaarsjes uitblazen te oefenen, taart te snijden, te maken, op te dienen ...

Elke dag verjaardag, met deze fijne speelset van Plan Toys!

 

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3488

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze Plan Toys Verjaardagstaart-set bestaat uit een leuke dubbelzijdige verjaardagstaart )- kies zelf tussen roos fondant of chocolade - een taartschaal, mes en donkere chocoladestukje (waarop je iets kan schrijven met krijt), en 6 kaarsjes die je van en op de taart kan zetten. Ideaal speelgoed om tot de fantasie te spreken of het rollenspel te bevorderen.

Leeftijd: + 3 jaar

Afmetingen bord: 15,8 x 15,8 x 1,2 cm

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.53
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories