Leuke Verjaardagstaart

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT123

Lang zal je leven, lang zal je leven...! Verjaardagen spreken tot de verbeelding van elk kind, deze houten verjaardagstaart is dan ook dankbaar speelgoed om het kaarsjes uitblazen te oefenen, taart te snijden, te maken, op te dienen ...

Elke dag verjaardag, met deze fijne speelset van Plan Toys!

 

28,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3488

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze Plan Toys Verjaardagstaart-set bestaat uit een leuke dubbelzijdige verjaardagstaart )- kies zelf tussen roos fondant of chocolade - een taartschaal, mes en donkere chocoladestukje (waarop je iets kan schrijven met krijt), en 6 kaarsjes die je van en op de taart kan zetten. Ideaal speelgoed om tot de fantasie te spreken of het rollenspel te bevorderen.

Leeftijd: + 3 jaar

Afmetingen bord: 15,8 x 15,8 x 1,2 cm

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.53
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.