lampe de poche-projecteur Lumière magique

leuke zaklamp projector 'toverlicht'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24190

Maak van de kinderkamer een gezellig warm nest met deze leuke zaklamp! Het lampje heeft drie functies: nachtlamp, projectorlamp en een klassieke...

24,95 €

Add to my wishlist

Maak van de kinderkamer een gezellig warm nest met deze leuke zaklamp! Het lampje heeft drie functies: nachtlamp, projectorlamp en een klassieke lamp. Inclusief boekje met gedichtjes en afbeeldingen die pas zichtbaar worden wanneer er met de juiste kleur op wordt geschenen. De slaapmotieven kunnen als licht op het plafond geprojecteerd worden. Met 3 slaapmotieven en 3 kleuren om af te wisselen. Ideaal voor kleine spruiten die graag nog een lichtje aan laten bij het slapengaan!
Wordt zonder batterijen geleverd (3x1.5V AA).

Materiaal: kunststof.
Afmetingen: 15 cm.

Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301426