fabuleuse trousse de toilette 'cirque'

levendige toilettas 'circus'

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ24912

Lilliputiens: On the Move (38)

De knotsgekke 'circus' toilettas is erg handig voor een sleepover bij oma en opa, naar de sportschool of een weekendje weg. In het ruim binnenvak...

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86633

De knotsgekke 'circus' toilettas is erg handig voor een sleepover bij oma en opa, naar de sportschool of een weekendje weg. In het ruim binnenvak is er voldoende plaats voor een tandenborstel en kleine zeepjes. De toilettas is licht gewatteerd, heeft een zijvakje met naamtag binnenin en komt met een spiegeltje.
Materiaal: 100% polyester. Afmetingen: 20x13x8 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
201380.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en stories