licht gewatteerd verschoningsmatje

licht gewatteerd verschoningsmatje

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Een wereld boordevol grappige fabeldieren, een mix van patronen en wondermooie kleurencombinaties. Dat is de AW15 kids collectie van Ferm...

42,00 €

Add to my wishlist

Een wereld boordevol grappige fabeldieren, een mix van patronen en wondermooie kleurencombinaties. Dat is de AW15 kids collectie van Ferm Living!
Zo heeft de buitenkant van dit verschoningsmatje een andere print dan de binnenkant! Gemaakt uit 100% organisch katoen en licht gewatteerd met polyester - verschonen was nog nooit zo aangenaam! Dankzij de drukknoopjes blijft het matje netjes opgerold, handig voor onderweg! Keuze tussen verschillende uitvoeringen.

Afmetingen: 80x80 cm.
Wassen op 30°C.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
808000.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.

product referentie :8117