licht gewatteerde strandmat met kussentje

licht gewatteerde strandmat met kussentje*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

Een dagje naar het strand? Dat doe je in stijl en met de strandmat van Bloomingville! Vanaf nu is het gedaan met scherpe schelpen of harde...

89,00 €

57,85 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Een dagje naar het strand? Dat doe je in stijl en met de strandmat van Bloomingville! Vanaf nu is het gedaan met scherpe schelpen of harde steentjes onder jouw strandhanddoek! De licht gewatteerde mat komt met een afneembaar (door klittenband) kussentje en is bezaaid met een überhippe print. Afmetingen: 70x180 cm. Keuze tussen verschillende uitvoeringen.

KleurMeerkleurig
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7018001.34
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :74100006