Licht wieglaken - LIS*

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

LIS. Geef de kinderkamer een persoonlijke touch met deze nieuwe mundo melocotón collectie bedtextiel. De heerlijke kleuren en subtiele prints uit...

25,95 €

5,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : *2509

CollectieLis
TypeLakentjes
KleurMeerkleurig
Korting- 80 %

LIS. Geef de kinderkamer een persoonlijke touch met deze nieuwe mundo melocotón collectie bedtextiel. De heerlijke kleuren en subtiele prints uit deze LIS collectie matchen moeiteloos met elkaar en leveren talloze originele combinaties op. Happy kid, happy parents!

Dit perkaal katoenen wieglaken past perfect in een wiegje of kinderwagen. Kleurrijk en toch minimalistisch. Bovendien voelt de stof even zacht als ze oogt. Bij mundo melocotón staan comfort en duurzaamheid bovenaan.

Verkrijgbaar in 3 mooi zachte kleuren: citrusgeel, jade en poederroze. Combineren is nog nooit zo leuk geweest.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
759500.35
mundo melocotón is een Belgisch merk vol stijlvolle basics in prachtige kleuren, gemaakt in soepele stoffen van topkwaliteit en met een hoog knuffelgehalte waar baby's en peuters (maar ook hun ouders) instant blij van worden. Recent voegde ze ook een lijn organisch gebreid - en tetra katoen aan hun collectie in diepe kleuren. Echte babymusthaves voor stijlvolle ouders en schattige kleintjes.