lichtbak met letters & symbolen (A4)

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ26075

Lightboxen & accessoires (22)

Geweldige A4 lichtbak met 3 rijen voor al je quotes en boodschappen! Zeer decoratief als lampje, maar ook heel praktisch en leuk om te gebruiken....

24,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Geweldige A4 lichtbak met 3 rijen voor al je quotes en boodschappen! Zeer decoratief als lampje, maar ook heel praktisch en leuk om te gebruiken. Maak steeds nieuwe teksten door simpelweg de plastieken letters op de rij te schuiven.

De lichtbak is een originele en opvallende decoratie voor de woon-en kinderkamer, maar ook voor feesten. Geboortes of trouwerijen: verzin een passende tekst en schuiven maar… opnieuw en opnieuw! Mix en match alle bijgeleverde letters en symbolen (85 stuks!) zo vaak je wil. Naast de lichtbak biedt a Little Lovely Company een special edition symbolen-en cijferset compatibel met de lichtbak. Deze set is los te verkrijgen en ook opgenomen in ons a Little Lovely assortiment. Om nog meer combinaties te kunnen maken!

De LED lichtbak is geschikt voor batterijen (6x 1,5V AA) maar ook voor adapter (9V DC500 MA ) - beide niet bijgeleverd.
Afmeting lichtbak: 21x29 cm.
Materiaal: Zwarte pvc omlijsting.


Type verlichtinglightbox
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
29.72100.76
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :LTBX002B

Collectie Lightboxen & accessoires
Inspiratie en thema's
Accessoires