Lichtgevende groene regenlaarsjes (mt 25)

Staat: Nieuw product

Hunter

Deze coole laarsjes geven licht in het donker! Ze kunnen opgeladen worden in kunstmatig of natuurlijk licht. Wees maar zeker, de kids zullen er...

99,00 €

39,60 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze coole laarsjes geven licht in het donker! Ze kunnen opgeladen worden in kunstmatig of natuurlijk licht. Wees maar zeker, de kids zullen er dol op zijn én ze zullen opvallen in het donker! Ook de Hunter Original Glow heeft alle kenmerken en eigenschappen van een Original voor de kleintjes! De orthopedisch verantwoorde zool zorgt ervoor dat kleine voetjes goed worden verzorgd, enkels worden ondersteund en zelfs de kniehoogte is ontworpen om tegemoet te komen aan de verscheidenheid van hoogtes onder de kinderen. De laarsjes zijn voorzien van reflecterende strepen op de achterkant en een reflecterend logo op de voorkant voor extra zichtbaarheid en veiligheid. Kortom, met deze felgroene stappers, trotseert jouw kleine spruit gegarandeerd de regen in stijl. Splish Splash!
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002
Regenlaarzen merk Hunter zorgt er al bijna twee eeuwen voor dat we lekker in de regen kunnen plenzen. Met vakmanschap en kennis van zaken maken ze rubberlaarzen voor mannen, vrouwen en de kids. De meest populaire Hunter laars, The Original, werd meer dan 50 jaar geleden gemaakt en had een wel heel speciale taak. Het drooghouden van een aantal zeer belangrijke voeten want de Koninklijke familie zwoor bij de Hunter boot. Nu combineert het Schotse merk functionaliteit met de laatste nieuwe mode. De voetjes blijven droog maar zijn voortaan gehuld in de meest trendy kleuren. Ontdek de kidscollectie voor een ultra vrolijk gevoel en wat imaginaire zonnestralen tijdens de regenachtige dagen. Want laten we eerlijk zijn; daar blijven we meestal niet van gespaard.