Lichtslinger - Spookjes

Zalige LED string met 10 kleine spookjes voor extra sfeer

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ31363

Lovely LED string met 10 lieve spookjes zullen het kamertje van je kiddo een grappige touch geven en zorgen tegelijk voor licht in het donker.

Deze sfeervolle en koddige lichtjes zijn leuk als deco of originele nachtlampjes en werken op batterijen.

9,95 €

7,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LTST048

CollectieLittle Lovely Lights
TypeSlingers
KleurWit
Type verlichtinglichtslinger

Lichtslinger Spookjes van A LITTLE LOVELY COMPANY bevat 10 lieve spookjes over een lengte van 1.1 meter. De string light werkt op batterijen en bevat een aan-uit knop en een timer. De batterijhouder bevat een handig haakje waarmee het aan de muur bevestigd kan worden.

'A little lovely company' is er op gericht om creativiteit en individuele stijl te bevorderen en het gevoel van plezier en geluk op te roepen. Leuke producten met een 'WOW'-factor die het dagelijkse leven net iets meer 'Lovely' maken!

Lovely tip: Combineer deze string light met onze andere spookjes producten!

Afmetingen: 1,1 meter lang
Materiaal: BPA-, en loodvrij PVC.
De string light werkt op 3 AAA batterijen (niet meegeleverd).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
110000.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen , maar ook bijzondere letterbanners , posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Sparkle Collectie Glitterfanaten gaan zich helemaal thuis voelen in deze Sparkle Collectie  van A Little Lovely Company. In deze schitterende collectie heb je tassen, rugzakken en andere accessoires volledig bedekt met glitter. Let it shine! Sleepover Essentials Zachtjes naar dromenland gaan, doe je met de Little Lovely Sleepover Collectie . Van schattige toilettasjes tot prachtige nachtlampjes. Alles wat je maar nodig hebt voor een leuke sleepover of voor een zalige nachtje bij jou thuis. Little Lovely Lamps Een lampje nodig voor op het nachtkastje of aan de muur? In de  Little Lovely Lights Collectie vind je kinderlampjes in alle vormen en maten. Van leuke tekstlichtjes en projectorlampen tot nachtlampjes in de vorm van een vrolijk diertje of figuurtje. Mix en match de lampjes met andere accessoires in de kinderkamer.