Lief grijs poppenbed - Harlequin

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM012

Super mooi handgemaakt poppenbedje 'Harlequin' van het merk Cam Cam, gemaakt uit ecologisch hout en ideaal voor je kleintje om naast te zitten en haar poppenbaby in slaap te aaien.

Leuk voor je kindje en staat mooi in de kamer dankzij het Scandinavische design.

105,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 968.02

TypePoppenaccessoires
KleurGrijs
Leeftijdvanaf 2 jaar

Dit klassieke poppenbedje van Cam Cam Copenhagen is ideaal speelgoed voor echte poppenmama's en lijkt net op een echt baby bedje. Het is perfect geschikt voor poppen van 36 tot 44 cm. Het bedje is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en een bijpassend Cam Cam matrasje voor het 'Harlequin' poppenbedje is apart leverbaar.

Afmetingen: 51 x 28 x 31 cm

Materiaal: 100% FSC hout met CE-label. Dit hout komt uit bossen die op een verantwoorde wijze beheerd worden met oog op de toekomst.

Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.520.130.323.8
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.