Animambo vogelfluitje

lief houten 'Animambo' vogelfluitje

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ102

Animambo by Djeco (8)

Met dit geweldige fluitje uit de Animambo-serie van Djeco kan je kind fluiten als een vogeltje ... letterlijk! Dit houten vogelfluitje is prachtig beschilderd met heel veel fijne details en stijlvolle kleuren.

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Fluitje voor kinderen in de vorm van een exotische vogel. Dit wonderlijke vogelfluitje is de perfecte aanvulling op elk muziekensemble ! Leuk als eerste instrumentje om de interesse voor muziek bij je kind aan te wakkeren.

De Animambo muziekinstrumenten luiden een fantastische dierenstoet in vol levendige kleuren en een enorme BOEM, BANG, KNAL! De krokodil loopt voorop met de xylofoon, gevolgd door een drummende giraf en tijger. Het exotische geluid van castagnetten, maraca's en cimbalen wordt al snel gevold door de jolige olifant, lama en zebra. De muis blaast melodieus op de blokfluit, terwijl de uil de metallofoon virtuoos bespeeld. De hond tokkelt zo hard mogelijk op de snaren van de gitaar en de haan sluit de energieke parade af met zijn mondharmonica. Een prachtige, levendige Djeco collectie van kleurrijke muziekinstrumenten.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Formaat: 11 x 11 x 4 cm. Materiaal: hout.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2.7322.70.071
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ06009

Collectie Animambo by Djeco
Inspiratie en stories