houten babyboek Sami

Lief houten babyboek - Sami

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ121

Bladeren maar in dit schattig houten boekje van het toonaangeende speelgoedmerk Djeco in de vorm van een poesje.

Een simpel boekje, maar super interessant voor kleine oogjes en een hele uitdaging voor kleine babyhandjes.

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06341

Dit guitige houten speelboekje vol kleurrijke tinten is er speciaal voor de allerkleinsten. Op het platte katje van het speelgoedboekje Sami zijn met rood elastiek 4 schijfjes bevestigd, met 4 verschillende dieren. Als de houten bladzijde omgeslagen wordt dan staat aan de achterkant de huid in detail weergegeven!

Leeftijd: vanaf 10 maanden
Materiaal: hout
Afmetingen doos: 19,5 x 13,2 x 3 cm

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.52030.174
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!