Lief koeltasje - eenhoorn

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC068

Klein, handig koeltasje vol magsiche eenhoorns. Perfect om een lunch, wat fruit of een pakje drinken in te steken en mee te nemen of geven. Hiermee komt jouw kindje de dag wel door!

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CBUNPI05

KleurRoze
TypeKoeltasjes
A Little Lovely Company figuurEenhoorns

Met dit oh zo schattige eenhoorn koeltasje steelt jouw kleintje de show op school of tijdens een dagje weg. Het roze, geïsoleerde koeltasje heeft twee korte hengsels en sluit gemakkelijk met een rits.

Afmetingen: 20 x 15 x 14 cm
Materiaal: PP en thermische isolatie

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212160.05
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!