Lief Little Friends popje - Tina

Staat: Nieuw product

Haba

HAB571

Little Friends van HABA (106)

Zon, zee, strand! Tina is klaar met de kou. Ze pakt haar strandstoel en gaat lekker een dagje naar de zee. Ga je mee? Het Little Friends poppetje staat in een mum van tijd in haar badpak. Zo kun je haar op haar ligstoel leggen, onder de parasol.

Kartonnen achtergrond wordt meegeleverd. 

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304745

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Warm Little Friends popje Tina gaat naar haar favoriete strand. Waar ligt het jouwe? Dat is moeilijk kiezen! Tina is gemaakt van kunststof dat flexibel genoeg is om te bewegen. 

Inhoud: kartonnen decor, ligstoel, strandtas, handlaken en popje
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen decor: 36 x 14 cm, afmetingen popje: 9,5 cm hoog

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1320.58.50.16
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories