Lief popje Mon doudou - Pti' Coeur dragée

Staat: Nieuw product

Corolle

COR107

Een tripje naar dromenland wordt magisch met dit lief zacht popje van Corolle. Het zachte lijfje is ideaal om lekker te knuffelen, het gezichtje uit vinyl zorgt ervoor dat het babypopje herkenbaar is en geurt heerlijk naar vanille.

Tenslotte kan het mustje met lieve oortjes af en zijn de verschillende materialen heerlijk om te ontdekken door kleine handjes.

34,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100160

CollectieMon doudou
TypeKnuffelpopjes
KleurRoze
Afmetingen pop30 cm

Zacht popje Mon Doudou Pti' Coeur Dragée is een lief popje van Corolle. Ze heeft een zacht lijfje, armen en beentjes. Herkenbaar gezichtje met bruine ogen en handjes uit vinyl dat heerlijk en toch subtiel geurt naar vanille. De verschillende stoffen en textuur is super interessant voor baby's en peuters om te ontdekken. Je kan deze pop niet uitkleden. Haar mutsje met cute oortjes kan je wel afdoen en hangt achteraan vast aan het popje zodat je het niet kan verliezen.

Een pluspunt voor ouders: Dit schattig babypopje heeft een ingenaaid naamlabel om de naam van je kind op te schrijven of een telefoonnummer voor het geval de pop verloren gaat.

Afmetingen: 30 cm hoog
Leeftijd: vanaf 9 maanden
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek of met de hand wassen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20319.50.3
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.