Lief prentenboek - In mijn armen

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ29855

Marcel, de kleine broer van Leon, is geboren. Het kleine bed is precies groot genoeg voor hem. Maar Marcel zal groeien, zegt Mama Pinguïn. Waar moet de babypinguïn dan blijven? Niet in mijn kamer, denkt Leon. Maar waar dan wel?

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurEmile Jadoul
IllustratorEmile Jadoul
GenrePrentenboek
ThemaFamilie

In mijn armen is een warm verhaaltje met grappige illustraties. Het is een warm en herkenbaar boek over hoe kinderen stukje bij beetje wennen aan een nieuw broertje of zusje in je gezin.

Tekst en illustraties: Emile Jadoul
Pagina's: 32
ISBN: 9789462911581

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.517.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.