schoudertasje - konijn

Lief schoudertasje - Konijn

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC009

Wil jouw kleine meid het liefst alles zelf doen en begint ze steeds meer op een dametje te lijken? Dan is deze oh so lovely kleine konijn-schoudertasje, van A Little Lovely Company, echt iets voor haar.

Een guitig mooi cadeautje voor elke lieve meid!

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LBLBWH06

KleurWit
CollectieLovely Toys & Gifts
TypeHandtassen
A Little Lovely Company figuurKonijnen

Het is vast liefde op het eerste gezicht als je meisje dit schoudertasje met konijntje ziet. Het heeft een vakje met rits waar je kleine meid gemakkelijk haar eigen centjes en lipgloss'je kan in opbergen. Hiermee steelt ze moeiteloos de show als jullie samen erop uit trekken.

Afmetingen: 14 x 16 x 0,3 cm

Materiaal: Acryl

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151160.02
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!