Lief tutdoekje met muis - Yellow

Staat: Nieuw product

Home by Door

KZ31084

Handig accessoire voor aan het speentje van de baby. De tutdoek is gemakkelijk vast te maken aan het speentje door de lus. Baby's vinden het...

13,50 €

6,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

Handig accessoire voor aan het speentje van de baby. De tutdoek is gemakkelijk vast te maken aan het speentje door de lus. Baby's vinden het heerlijk om met dit doekje te spelen en daarnaast gaat Jos de muis overal met je mee naartoe.

Bekijk ook zeker het slabbetje met Jos de muis, want niet alleen gaat hij graag op stap met je,... eten vindt hij ook super leuk om samen met jouw te doen.

Materiaal: 100% poplin katoen en polyester vulling.
Formaat: 16cm x 16cm.
Wasbaar op 40°.

Te verkrijgen in 3 verschillende kleuren: pink, yellow en blue.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161600.35
Home by Door (voorheen Kidscase Home) biedt een uitgebreide collectie tijdloze en toch eigentijdse babycare producten en accessoires voor zowel baby-, kinder- als woonkamer. Ontwerpster Door Fransen creeert met onderscheidende kleurenreeksen, heldere vormen en een grafisch handschrift een collectie met een eigenzinnige stijl, met aandacht voor vorm en functionaliteit. Daarnaast produceert Home by Doorde collecties via methodes die zowel eerlijk als milieuvriendelijk zijn voor de lokale mensen en arbeiders, door zoveel mogelijk met organisch katoen te werken en met gecertificeerde leveranciers.