Lief verkleedjurkje met toverstaf - Summer Fairy

Staat: Nieuw product

Travis Designs

Superlief verkleedjurkje in roze mesh voor kleine wannabe-elfjes ! Menig sprookjeself zou hartstikke jaloers op deze jurk zijn. In mooie sorbetkleurtjes, met prachtige bloemen en bijpassende toverstaf. Deze elf is helemaal klaar om de wijde wereld in te fladderen :-)

51,75 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SUF6

PersonageFee/Elf
TypeVerkleedjurken
KleurRoze

Deze elfjesjurk is een echte showstopper. Het rok is gemaakt van een mix van zachte mesh in sorbetkleurtjes. Het lijfje is gemaakt van roze velours de Panne, afgezet met een rij van zomerbloemen. Perfect jurkje voor kleine elfjes! Het verkleedkleedje komt met bijpassende toverstaf.

Verkrijgbaar in 2 maten: 3-5 jaar of 6-8 jaar.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.450.050.30.24
  • Door Anna K.
  •  de 19/06/2020
dit weet ik nog niet, ik laat het nog in het cellofaan zitten. weer verpakking beneden verwachting-- papier scheurde bij het uit de kartonnen transport doos halen. M.i. moeten jullie dit of verbeteren of de service laten vervallen. echt, bij professioneel verpakken , denk je aan wat anders!
Travis Designs is een superleuk Brits merk dat prachtige verkleedkleren maakt. Originele outfits en kekke accessoires zijn hun sterkste troeven. Travis Designs heeft de leukste pakjes voor meisjes, jongens en kleuters van 3 maanden tot 11 jaar. De prinsessenjurkjes worden gepresenteerd op een satijnen hangertje en de jongensoutfits zijn gemaakt van prima kwaliteit, gemakkelijk wasbare stoffen en uitgerust met de stoerste accessoires. De peuterkostuumpjes zijn ook volledig wasbaar, moest uw kleine monstertje een ongelukje krijgen.