verkleedjurk - summer fairy & wand

lief verkleedjurkje 'summer fairy' & toverstaf

Staat: Nieuw product

Travis Designs

Superlief verkleedjurkje in roze mesh voor kleine wannabe-elfjes ! Menig sprookjeself zou hartstikke jaloers op deze jurk zijn. In mooie sorbetkleurtjes, met prachtige bloemen en bijpassende toverstaf. Deze elf is helemaal klaar om de wijde wereld in te fladderen :-)

51,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SUF6

PersonageFee/Elf

Deze elfjesjurk is een echte showstopper. Het rok is gemaakt van een mix van zachte mesh in sorbetkleurtjes. Het lijfje is gemaakt van roze velours de Panne, afgezet met een rij van zomerbloemen. Perfect jurkje voor kleine elfjes! Het verkleedkleedje komt met bijpassende toverstaf.

Verkrijgbaar in 2 maten: 3-5 jaar of 6-8 jaar.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.450.050.30.24
Travis Designs is een superleuk Brits merk dat prachtige verkleedkleren maakt. Originele outfits en kekke accessoires zijn hun sterkste troeven. Travis Designs heeft de leukste pakjes voor meisjes, jongens en kleuters van 3 maanden tot 11 jaar. De prinsessenjurkjes worden gepresenteerd op een satijnen hangertje en de jongensoutfits zijn gemaakt van prima kwaliteit, gemakkelijk wasbare stoffen en uitgerust met de stoerste accessoires. De peuterkostuumpjes zijn ook volledig wasbaar, moest uw kleine monstertje een ongelukje krijgen.