Liefdevolle geschenkset 2 armbanden - BFF Eifeltoren

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA265

Echte vriendinnen dragen net hetzelfde, ze zijn hetzelfde en toch weer niet. Deze super coole vriendschapsarmbandjes zijn een wondermooi geschenk voor beste vriendinnen om te dragen.

Aan elke armband hangt een identiek bedeltje met BFF op en een kleurrijke Eifeltoren uit de stad van de liefde!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105023

TypeArmbandjes
KleurMeerkleurig

Unieke geschenkset van 2 vriendschapsarmbandjes BFF Eifeltoren van Souza for kids!, leuk om cadeau te doen aan je beste vriendin of aan 2 meisjes te geven die elkaar super graag zien en zo nog een beetje extra verbonden zijn met elkaar.

In het geschenkdoosje zitten 2 armbandjes.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12720.03
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.