lieflijk 'dolce vita pink' slab

lieflijk 'dolce vita pink' slab

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

KZ30829

Pure collectie by Nobodinoz (149)

De nieuwe collectie 'Pure' van Nobodinoz is geïnspireerd op de magische kleuren uit het mediteraan landschap. Hou baby helemaal schoon met deze...

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De nieuwe collectie 'Pure' van Nobodinoz is geïnspireerd op de magische kleuren uit het mediteraan landschap. Hou baby helemaal schoon met deze klassevolle slab in lieflijk Nobodinoz-design!

Materiaal: 100% katoen.
Anti-allergisch, handwas

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
243800.35
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament. Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!
Collectie Pure collectie by Nobodinoz
Inspiratie en thema's