lieflijk theeserviesje 'geluksvogel'

lieflijk theeserviesje 'geluksvogel'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14078

Nodig je poppen en beren uit voor een heerlijk etentje met dit prachtige speelgoedserviesje. Alles smaakt twee keer zo lekker als je het netjes...

42,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3821

Leeftijdvanaf 2 jaar
Nodig je poppen en beren uit voor een heerlijk etentje met dit prachtige speelgoedserviesje. Alles smaakt twee keer zo lekker als je het netjes presenteert. En als je klaar bent met eten, kan het gemakkelijk ik de echte vaatwasmachine afwassen. Als dat niet handig is!
Inhoud: 2 borden (Ø 14 cm), 2 kopjes en schotels, 2 lepeltjes, koffiepot (hoogte 14 cm), melkkannetje, suikerpot.
Materiaal: melamine. Geschikt voor kinderen, vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor in de magnetron!
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
339.136.61.181
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.