lieve binnenshuis babyslofjes (0-6m)*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

De binnenshuis babyslofjes zijn lekker gezellig en warm en gaan makkelijk aan de voet met een rekker aan de hiel. Maar bovenal schiet het...

22,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De binnenshuis babyslofjes zijn lekker gezellig en warm en gaan makkelijk aan de voet met een rekker aan de hiel. Maar bovenal schiet het schattigheidsgehalte van jouw kleine meid de lucht wanneer de slofjes haar voetjes verwarmen! Kies tussen de grappige Colette of lieve Liz. Voor kleine ontdekkers van 0-6m.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86534