lieve dichtbundel 'waar ik ben'

lieve dichtbundel 'waar ik ben'

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16177

Een mooi vormgegeven en vrolijke gedichtenbundel, vol bijzondere details, met nieuwe en eigentijdse poëzie. De thema's gaan stuk voor stuk over...

18,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Een mooi vormgegeven en vrolijke gedichtenbundel, vol bijzondere details, met nieuwe en eigentijdse poëzie. De thema's gaan stuk voor stuk over herkenbare onderwerpen voor kinderen.

Een bundel die in geen enkele klas van de basisschool mag ontbreken. De gedichten sluiten aan bij thema's waar graag rond gewerkt wordt in het onderwijs. Rijkelijk geïllustreerde en mooi vormgegeven dichtbundel. Geschikt vanaf 6 jaar.

Auteur: Diet Groothuis Met illustraties van Merel Eyckerman
ISBN 9789058387936


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.517.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.