kiny slofjes sky amande

lieve Kiny slofjes 'sky amande'

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

Groene slofjes van het Franse merk Easy Peasy in de vorm van kleine sneakertjes. De tekening van een wolk op de neus van het slofje is lekker hip.

Geen verloren schoentjes meer want deze sneakerslofjes passen perfect aan kleine voetjes dankzij een geweldig sluitsysteem met velcro.

46,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Elegante 'Kiny' binnenshuis slofjes met een wolkpatroontje ! Deze soepele slofjes zijn erg makkelijk aan te doen door de vleugeltjes met één grote velcrosluiting. Jouw kleine spruit ziet er met deze leuke slofjes niet enkel extreem schattig uit maar ook op en top trendy. Met verstevigde zool, een stapje op het terras kan dus geen kwaad!

Deze geweldige slofjes, van het Franse merk Easy Peasy, zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kleintje ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes.

Een laagje natuurlijk hevea aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je bijvoorbeeld kan recycleren als een leuke pennenzak of die het neen nog mooier kraam cadeautje maken.


CollectieKiny
TypeSlofjes
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.070.170.16
Easy Peasy -… of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van een nieuw eco-merk. Van design tot productie: elk detail in het proces telt voor de bedenkers Camille en Sébastien. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes : fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.

product referentie :1E085812D/062