Lieve leeuwenknuffel

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZ30155

Een lief vriendje voor in je bed of op de bank! Deze schattige leeuw is prachtig geschilderd in zwart en wit en heeft op de achterkant een leuke...

30,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Een lief vriendje voor in je bed of op de bank! Deze schattige leeuw is prachtig geschilderd in zwart en wit en heeft op de achterkant een leuke geel gestreepte print.
Er is toch altijd wel plek voor een nieuw vriendje?

Ethisch en duurzaam geproduceerd in India van biologisch katoen.
Afmetingen: 28x20x10 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
182600.35
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.