lieve poppenzusjes Lennja & Elin

lieve poppenzusjes Lennja & Elin

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21343

poppen wereld van Haba (58)

De poppenzusjes Lennja & Elin zijn onafscheidelijk! Ze hebben dan ook de beste poppenmama ter wereld: jij! Lennja is 30 cm groot, heeft...

57,50 €

Add to my wishlist

De poppenzusjes Lennja & Elin zijn onafscheidelijk! Ze hebben dan ook de beste poppenmama ter wereld: jij! Lennja is 30 cm groot, heeft een jurk met overgooier, schoenen en een haarband. Kleine zus Elin meet 18 cm en draagt een rode overgooier. De 2 zusjes hebben grappig spaghettihaar, lekker speels!

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2310.435.50.476
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300128

Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en thema's