lieve rammelaar 'Amélie'

Lieve rammelaar - Amélie

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ22407

Amélie heeft heel wat troeven om jou blij te maken! Ontdek al haar activiteiten en speel met de verschillende geluidjes en texturen. Amélie heeft...

24,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FINI

Amélie heeft heel wat troeven om jou blij te maken! Ontdek al haar activiteiten en speel met de verschillende geluidjes en texturen. Amélie heeft een spiegel, een belletje, een bijtring, een knisperbloemetje en haar hoofd is een rammelaar. Gemakkelijk aan Maxi-cosi of buggy te bevestigen. Geschikt voor kleine ontdekkers vanaf 0 maanden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
123200.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.